Τα αποκαλυπτήρια της σειράς Huawei P30  πλησιάζουν, όμως ήδη διάφορες αξιόπιστες πληροφορίες μας δίνουν μια ιδέα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε.

Οι τελευταίες μάλιστα αναφέρουν κάτι πολύ σημαντικό σε ότι αφορά την οθόνη που θα ενσωματώνει το «απλό» μοντέλο, το P30, η οποία θα στηρίζεται στην τεχνολογία OLED αντί της LCD όπως ίσχυε με τον προκάτοχό της.

Σε ότι αφορά το εσωτερικό, επιβεβαιώνεται -χωρίς έκπληξη- ότι η Huawei θα στηριχθεί στο Kirin 980, το ίδιο chipset που “φορά” η έταιρη ναυαρχίδα της κινεζικής εταιρείας, το Mate 20 Pro. Αλλαγές θα πρέπει να περιμένουμε και στη μνήμη, με το P30 να διαθέτει 8 GB ενώ τουλάχιστον μία έκδοση στο Pro μοντέλα θα ενσωματώνει 12 ολόκληρα GB μνήμης.

Μία άλλη σημαντική αλλαγή του Pro μοντέλου έναντι του P20 Pro, είναι η ενσωμάτων τεσσάρων αισθητήρων στο πίσω μέρος, ένας από τους οποίους τουλάχιστον θα είναι κατασκευής Sony με ανάλυση 38MP. Θα συναντήσουμε ακόμα έναν υπερευρυγώνιο φακό, ένα τηλεφακό αλλά και έναν ToF αισθητήρα με λειτουργία 3D Shaping για λειτουργίες επαυξημένης πραγματικότητας.

Όλες οι πληροφορίες αναμένονται να γίνουν γνωστές προς τα τέλη Μαρτίου όταν και θα αποκαλυφθεί πλήρως από τη Huawei η σειρά P30.