Το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone, το Galaxy Fold της Samsung, ξεκίνησε την πορεία του στην αγορά σε συγκεκριμένες χώρες, αλλά και με το αμερικανικό ντεμπούτο να έχει προγραμματισθεί γι’ αυτή την εβδομάδα.

Έχοντας διορθώσει τα κατασκευαστικά προβλήματα που αναφέρθηκαν την άνοιξη και τα οποία οδήγησαν στην αναβολή της κυκλοφορίας του, η Samsung διαθέτει το αναδιπλούμενο τηλέφωνο σε «περιορισμένες ποσότητες», θέλοντας κατά τη διάρκεια αγοράς της συσκευής από οποιοδήποτε κατάστημα, να υπάρχει ενημέρωση του καταναλωτή για τις ιδιαιτερότητες που φέρνει η νέα αυτή τεχνολογία.

Στην ενημέρωση, περιλαμβάνονται οδηγίες για την κατάλληλη διατήρηση του σε ιδανικές συνθήκες, ενώ μαθαίνουμε ότι η νοτιοκορεατική εταιρεία θα δίνει το δικαίωμα αλλαγής οθόνης μία φορά με κόστος $149 και μόνο για όσους αγοράσουν τη συσκευή πριν το τέλος του έτους.

Η συνθήκη αυτή αποτελεί μέρος του Galaxy Fold Premier Service που παρέχει δωρεάν με κάθε αγορά του Galaxy Fold, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει ενημέρωση για το τι άλλο προσφέρει η υπηρεσία αυτή.

Άλλες συμβουλές σε υποψήφιους αγοραστές του Galaxy Fold είναι οι εξής:

  • Μην πιέζεται την οθόνη με αιχμηρά αντικείμενα όπως στυλό ή νύχια
  • Μην τοποθετείτε πάνω στην οθόνη αντικείμενα όπως κάρτες, κέρματα και κλειδιά
  • Η συσκευή δεν είναι αδιάβροχη οπότε μην τη φέρνετε σε επαφή με υγρά ή άλλα μικρά αντικείμενα
  • Μην τοποθετείτε προστατευτικά αυτοκόλλητα στην επιφάνεια της οθόνης και μην αφαιρέσετε την προστατευτική επιφάνεια
  • Διατηρήστε ασφαλή απόσταση μεταξύ της συσκευής και άλλων αντικειμένων που μπορούν να επηρεαστούν από τους μαγνήτες όπως πιστωτικές κάρτες και ιατρικές συσκευές.