Μπαίνεις σε ένα κατάστημα Media Markt & τα θες όλα. Τηλεοράσεις, κονσόλες, tablets, laptop, φωτογραφικές μηχανές, iPhone ή Samsung Galaxy ; Η’ και τα δύο; Τελικά τι να διαλέξεις; Σίγουρα δεν μπορείς να τα πάρεις όλα. Αλλά τα θέλεις, σωστά ;

Τον λένε Σάκη και πέρυσι αγόρασε από το κατάστημα της Πυλαίας στην Θεσσαλονίκη ένα σκουπάκι αξίας 39€.  Λίγες μέρες αργότερα, σηκώνει το τηλέφωνο και τον ενημερώνουν ότι είναι ο νικητής του Runner. Νομίζει ότι του κάνουν φάρσα οι φίλοι του, αλλά σύντομα καταλαβαίνει ότι η κλήση γίνεται από τα κεντρικά της Media Markt . Ετοιμάζει βαλίτσα και κατεβαίνει Αθήνα.

Στο κατάστημα της Media Markt τον περιμένει η ομάδα της Media Markt. Τον υποδέχονται με χειροκροτήματα. Άλλωστε για σήμερα τα κλειδιά του καταστήματος ανήκουν στο Σάκη. Έχει κάποιες ώρες να προετοιμαστεί και μετά να τρέξει. Να τρέξει γρήγορα. Έχει 100 ολόκληρα δευτερόλεπτα να σηκώσει όσα και όποια προϊόντα θέλει. Με έναν και μόνο κανόνα: Όλα επιτρέπονται, άδειασε τα ράφια. Στόχος του;  να μην ξεχάσει την φριτέζα που ζήτησε η μαμά του!

Ο Σάκης με ένα σκουπάκι αξίας 39€ σήκωσε προϊόντα αξίας 25.942€ !!! Ξέχασε όμως τη φριτέζα !!! LOL

Αλήθεια, εσύ θα σήκωνες περισσότερα;