Ο Mark Zuckerberg βάζει έναν προσωπικό στόχο κάθε χρόνο, και για το 2016, ο συνιδρυτής του Facebook θέλει να φτιάξει έναν ψηφιακό βοηθό με τεχνητή νοημοσύνη για τον έλεγχο του σπιτιού του, με το όνομά του να έιναι Jarvis.

Φαίνεται πως το σχέδιο του Zuckerberg έχει προχωρήσει αρκετά αφού σε μήνυμα του στο λογαριασμό του στο Facebook, ο Zuckerberg ρωτάει όσους τον ακολουθούν, ποιος θα είναι αυτός που θα χαρίσει τη φωνή του, στον Jarvis, όπως έχει ονομάσει τον ψηφιακό βοηθό. Στο μήνυμά του απάντησε ο Robert Downey Jr, ο πρωταγωνιστής των ταινιών Iron Man, αναλαμβάνοντας αυτός τη δουλειά με την προϋπόθεση ότι τα χρήματα θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, μη παραλείποντας να προωθήσει και την επερχόμενη ταινία Dr. Strange της Marver.

Για τη δουλειά υπάρχουν πάντως και άλλοι εθελοντές όπως ο Arnold Schwarzenegger που από την πρώτη στιγμή είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Όπως έχει δηλώσει ο Zuckerberg, ο ψηφιακός βοηθός που έχει αναπτύξει μπορεί να ελέγχει τα φώτα του σπιτιού του, να ανοίγει την κεντρική πύλη αλλά και να ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία εντός του σπιτιού.