Μπορεί ένας γάμος να αποτελεί μία από τις πιο χαρούμενες στιγμές ενός ανθρώπου, όμως στον Cox που είναι γνωστός στην κοινότητα του Xbox ως “Stallion83” ή αλλιώς ως ο διασημότερος gamer στον κόσμο, του στοίχισε ένα σημαντικό ρεκόρ.

Συγκεκριμένα μετά από 11 ολόκληρα χρόνια, ο Cox χάνει το ρεκόρ του gamer με τα περισσότερα achievements (επιτεύγματα) σε παιχνίδια τυ Xbox, με τη θέση του να παίρνει πλέον ο Stephen “smernov” Rowe, ο οποίος «κυνηγούσε» το ρεκορ αυτό την τελευταία δεκαετία. Ο λόγος πάντως για την αλλαγή αυτή, δεν είναι άλλος από τον γάμο του Cox που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα και ο οποίος συνοδεύτηκε από το μήνα του μέλιτος, κάτι που αναμενόμενα τον απομάκρυνε από την αγαπημένη του κονσόλα, μη δίνοντας του τον απαραίτητο χρόνο να ασχοληθεί με βιντεοπαιχνίδια.

Διάβασε επίσης: 2 δισεκατομμύρια χρήστες στο Facebook

Πλέον το gamerscore όπως έχει διαμορφωθεί, φέρει τον Rowe στην πρώτη θέση με 1,591,490 πόντους, με τον Cox στη δεύτερη θέση με 1,585,854 πόντους. Ο Cox κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών έχει σπάσει αρκετά ρεκόρ που σχετίζονται με το Gamerscore, όπως ότι ήταν ο πρώτος που συμπλήρωσε 1 εκατομμύριο achievements στην ιστορία του Xbox της Microsoft.