Στους φίλους του κινηματογράφου που θέλουν να δημιουργήσουν μια αντίστοιχη εμπειρία στο ίδιο τους το σπίτι αλλά δεν έχουν τον απαραίτητο χώρο, απευθύνεται ο νέος laser βιντεοπροβολέας της Epson EF-100W/B.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, ο EF-100W/B έχει σχεδιαστεί με σκοπό να είναι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτος για τους οικιακούς χρήστες, τόσο ως προς την ευχρηστία, όσο και το σχεδιασμό με μόλις 23 εκατοστά μήκος. Οι διαστάσεις του είναι αυτές που του επιτρέπουν να τοποθετηθεί και να προβάλει σε οποιαδήποτε κατεύθυνση, από την οροφή μέχρι τον τοίχο και το δάπεδο με μέγεθος εικόνας που φτάνει τις 150 ίντσες.

Διάβασε επίσης: Πλέον οι σταθμοί του μετρό, τραμ και ηλεκτρικού διαθέτουν φωτογραφίες 360 μοιρών από το Google Street View.

Όλα τα παραπάνω δε σημαίνουν ότι ο νέος βιντεοπροβολέας της Epson υπολείπεται σε επιδόσεις αφού η φωτεινή πηγή laser διαρκεί μέχρι και 20.000 ώρες με τον χρήστη να χρησιμοποιεί τον βιντεοπροβολέα κάθε μέρα για δέκα χρόνια.

Στηρίζεται στην τεχνολογία 3LCD με δυναμική αντίθεση 2,000lm, 2,500,000:1 ενώ διαθέτει ακόμα και λειτουργία αυτόματης ρύθμισης εικόνας. Από πλευράς θυρών, ο Epson EF-100W/B διαθέτει 1 θύρα HDMI 2.0 καθώς και μία USB για σύνδεση εξωτερικών δίσκων ή USB Stick με ταινίες ή άλλο multimedia περιεχόμενο.

Η κυκλοφορία του αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες.

Trends που μπορεί να σε ενδιαφέρουν