Ακέφαλη μένει για το επόμενο διάστημα η Intel, αφού σε μία κίνηση μη αναμενόμενη, ο CEO της εταιρείας Brian Krzanich προχώρησε σε παραίτηση για λόγο που δε συνηθίζεται.

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, ο Krzanich εξαναγκάστηκε να παραιτηθεί αφού το τελευταίο διάστημα αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσε σχέση με εργαζομένη της εταιρείας. Κάτι που απαγορεύεται με βάση τους κανόνες που θέτει η Intel στους εργαζομένους της οι οποίοι θα πρέπει να τους αποδεχθούν αν θέλουν να δουλέψουν για την εταιρεία.

Μετά την αποκάλυψη, τοι διοικητικό συμβούλιο έδωσε δύο επιλογές στον Krzanich, τον πρώτο της απόλυσης και το δεύτερο της παραίτησης, με τον πρώην πλέον CEO της Intel να επιλέγει την τελευταία.

Η παρουσία του Krzanich στην Intel πάει πολύ πίσω στο χρόνο αφού εργάζονταν για την εταιρεία τα τελευταία 36 χρόνια. Στα μελανά σημεία κατά την προεδρία του, περιλαμβάνεται το πρόβλημα ασφάλειας Spectre, για το οποίο ζήτησε συγγνώμη στους καταναλωτές εκ μέρους της εταιρείας. Πλέον το διοικητικό συμβούλιο της Intel έχει αναλάβει την εξεύρεση νέου CEO, κάτι που δε θα αργήσει να γίνει.