Με πρόσκληση που απέστειλε σε δημοσιογράφους, η Nokia στην MWC 2019 ανακοίνωσε ότι στις 24 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσει μια παρουσίαση στη Βαρκελώνη, στα πλαίσια της ετήσιας έκθεσης.

Η παρουσίαση αυτή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί και από την ίδια την πρόσκληση, επιβεβαιώνεται ότι η Φινλανδική εταιρεία ετοιμάζεται να αποκαλύψει το πρώτο smartphone με 5 κάμερες στο πίσω μέρος του. Αν και κάτι τέτοιο δεν δηλώνεται ξεκάθαρα, εντούτοις η πρόσκληση της Nokia φανερώνει μια τέτοια διάταξη από το πίσω μέρος ενός smartphone.

Ένα δεύτερο teaser απεικονίζει ένα ουράνιο τόξο μαζί με την εμπρόσθια όψη ενός κινητού, στο οποίο υπάρχει μια selfie κάμερα πάνω στην οθόνη ως οπή, κάτι που είδαμε πρόσφατα και στο Honor View 20.

Η HMD Global στην οποία ανήκει η Nokia αναμένεται να παρουσιάσει πολλά νέα μοντέλα με το brand της Nokia όμως σίγουρα το μοντέλο με τις 5 κάμερες στο πίσω μέρος αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις όχι μόνο της παρουσίασης αλλά και ολόκληρης της έκθεσης. Περισσότερες όμως πληροφορίες θα πρέπει να κάνουμε υπομονή να μάθουμε έως τις 24 Φεβρουαρίου.

Η παρουσίαση της Nokia θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της στο nokia.com.