Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του Nintendo Switch, της νέας παιχνιδοκονσόλας έχει ξεκινήσει, και η Ιαπωνική εταιρεία έχει ξεκινήσει τη δημοσίευση βίντεο που αναδεικνύουν τις δυνατότητες του.

Στο τελευταίο βίντεο που έχει ανεβάσει η Nintendo στο επίσημο της κανάλι στο YouTube, βλέπουμε μια αναλυτική παρουσίαση της κονσόλας και των ξεχωριστών χαρακτηριστικών που διαθέτει, ειδικά σε ότι αφορά τον υβριδικό της χαρακτήρα. Αυτός επιτρέπει το παιχνίδι κλασσικά στην τηλεόραση αλλά και σε φορητές καταστάσεις, με τον χρήστη να μπορεί να αποσπάσει την κεντρική μονάδα από τη βάση και να παίξει τα αγαπημένα του παιχνίδια οπουδήποτε μέσω της ενσωματωμένης οθόνης των 6.2 ιντσών.

Στο βίντεο ακόμα γίνεται αναφορά στην εύκολη σύνδεση μεταξύ πολλών Switch (έως 8) μέσω Wi-Fi για multiplayer παιχνίδι ενώ η φόρτιση γίνεται μέσω της θύρας USB Type-C. Τα Joy-Con είναι τα χειριστήρια που βρίσκονται πάνω στην κονσόλα, υποστηρίζουν μεταξύ άλλων διάφορα επίπεδα δόνησης ενώ μπορούν να αποσπαστούν από την κονσόλα και να χρησιμοποιηθούν ως κανονικά χειριστήρια όταν το Switch είναι συνδεδεμένο με την τηλεόραση.

Το Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει και στη χώρα μας στις 3 Μαρτίου με τιμή €339 και είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία.