Από το λανσάρισμα του Nintendo Switch Online η διαδικτυακή υπηρεσία εμπλουτιζόταν συνεχώς με κλασικά παιχνίδια. Μέσα στο Μάιο προστέθηκαν 5 ακόμα retro παιχνίδια από τα NES και SNES και έτσι ο συνολικός αριθμός των retro παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα για το Nintendo Switch μέσω της online υπηρεσίας ξεπέρασε τους 100 τίτλους!

Οι πέντε νέοι τίτλοι προστέθηκαν στις 26 Μαΐου. 4 από αυτούς προέρχονται από το SNES και 1 από το NES. Η λίστα με τα νέα παιχνίδια δεν περιλαμβάνει κάποιον εξαιρετικά συναρπαστικό τίτλο, όπως κάποιο Super Mario ή Zelda παιχνίδι, αλλά κάποιο από τα πέντε νέα παιχνίδια στην υπηρεσία μπορεί να σε ενδιαφέρει. Τα retro παιχνίδια που προστέθηκαν στο Nintendo Switch Online αυτό το μήνα είναι τα Caveman Ninja, Magical Drop 2, Super Baseball Simulator 1.000 και Spanky’s Quest από το SNES, ενώ το Ninja JaJaMaru-kun είναι το μόνο παιχνίδι που προέρχεται από τον κατάλογο του NES.

Αν δεν έχεις παίξει ποτέ αυτά τα παιχνίδια, ίσως τώρα να είναι η ευκαιρία να το κάνεις. Το Caveman Ninja είναι ένα platformer παιχνίδι δράσης, στο οποίο μάχεσαι εναντίον Neanderthal που επιτέθηκαν στο χωριό σου. Στο Magic Drop 2 πρέπει να ενώσεις μπάλες του ίδιου χρώματος μεταξύ τους, πριν το ταμπλό γεμίσει όλη την πίστα και χάσεις. Το Super Baseball Simulator 1.000 είναι ένα παιχνίδι προσομοίωσης baseball από το 1991. Το Spanky’s Quest είναι ένα παιχνίδια δράσης με πρωταγωνιστή μια μαϊμού. Το μόνο παιχνίδι από το NES, το Ninja JaJaMaru-kun, σε βάζει στο ρόλο ενός ninja που προσπαθεί να σώσει μια πριγκίπισσα!

Το Nintendo Switch Online δεν σου δίνει πρόσβαση μόνο σε retro παιχνίδια φυσικά. Μέσα από την υπηρεσία μπορείς να παίξεις και multiplayer παιχνίδια διαδικτυακά με φίλους σου, όπως το PAC-MAN 99, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, για παράδειγμα. Αν είναι περισσότερο retro gamer όμως, τότε η online υπηρεσία του Nintendo Switch μάλλον σε ενδιαφέρει περισσότερο για τα παλιά παιχνίδια της!