Από τις 3 Μαρτίου, το Nintendo Switch, η τελευταία παιχνιδοκονσόλα της Nintendo, είναι διαθέσιμη στην αγορά και ήδη η ανταπόκριση του κοινού φέρεται να είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του αμερικανικού τμήματος της Nintendo, Reggie Fils-Aime, το Switch σημείωσε περισσότερες πωλήσεις τις δύο πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του από οποιαδήποτε άλλη κονσόλα της εταιρείας. Ίσως πιο ενδιαφέρον είναι το στοιχείο ότι το παιχνίδι  The Legend of Zelda: Breath of the Wild  που κυκλοφόρησε μαζί με την κονσόλα και αποτελεί έναν από τους πρώτους τίτλους της, αποτελεί το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της Nintendo για τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας μιας νέας κονσόλας. Ενδεικτικό είναι ότι το νέο παιχνίδι Zelda πέρασε σε πωλήσεις το κλασσικό Super Mario 64 που είχε κυκλοφορήσει μαζί με την κυκλοφορία του Nintendo 64.

Βεβαίως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να υπάρξει κάποια διαπίστωση για την πορεία του Nintendo Switch στην αγορά, ειδικά όταν η κυκλοφορία του γίνεται αυτό το διάστημα και όχι τον Νοέμβριο όπως συνηθίζεται, λίγες ημέρες πριν την εορταστική περίοδο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το λανσάρισμα του Switch μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένο με βάση τα έως σήμερα δεδομένα.

Αγόρασέ το