Η Nintendo συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα επαρκούς τροφοδότησης της αγοράς με την τελευταία της παιχνιδοκονσόλα, το Nintendo Switch.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Wall Street Journal, τα προβλήματα θα ελαχιστοποιηθούν σημαντικά από τον Απρίλιο του 2018 όταν και η Ιαπωνική εταιρεία θα αυξήσει σημαντικά την παραγωγή της κονσόλας. Όπως αναφέρει η WSJ, η Nintendo από το συγκεκριμένο διάστημα και μετά, θα είναι σε θέση να κατασκευάζει 25 με 30 εκατομμύρια κονσόλες σε ετήσια βάση, καλύπτοντας έτσι αν όχι πλήρως, σίγουρα το μεγαλύτερο μέρος της ζήτησης.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Το Destiny 2 είναι το διασημότερο παιχνίδι της αγοράς

Η Nintendo βρέθηκε από τις αρχές του χρόνου προ εκπλήξεως αφού η αρχική πορεία του Switch στις αγορές δεν επιφύλασσε εκπλήξεις, με τον κόσμο να φαίνεται διστακτικός εξαιτίας των ελάχιστων ξεχωριστών τίτλων και της μεγάλης τιμής. Η κυκλοφορία όμως του νέου Legend of Zelda καθώς και του Super Mario Odyssey, σε συνδυασμό με μερικές δημοφιλείς εφαρμογές στο εξωτερικό για video streaming όπως αυτή του Hulu, φαίνεται ότι ήταν αρκετά για την αναστροφή του κλίματος.