Από τα μέσα του έτους οι online ήρωες μπορούν να ξεκινήσουν την περιήγηση στη Neverwinter και τη γύρω περιοχή. Πρόκειται για μια θρυλική πόλη από το σενάριο Forgotten Realms της κλασικής σειράς RPG Dungeons & Dragons. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο ομώνυμος free-to-play τίτλος κυκλοφορεί σε μια αποκλειστική έκδοση πακέτου για υπολογιστές – ιδανικό δώρο για τους λάτρεις της φαντασίας.

Η εταιρεία διάθεσης MMO Perfect World δημοσίευσε το πακέτο Dungeons & Dragons Neverwinter σε συνεργασία με την Koch Media. Η φυσική έκδοση του παιχνιδιού σε μορφή download κοστίζει 9,99 Ευρώ και είναι διαθέσιμη από τις 13 Δεκεμβρίου. Το πιο ενδιαφέρον ίσως περιεχόμενο για τους δηλωμένους και τους μελλοντικούς φαν του δωρεάν MMORPG είναι το αποκλειστικό, δυνατό ζώο ίππευσης: η αρκούδα Cave Bear, που δεν μπορεί να αποκτηθεί στο παιχνίδι. Επιπλέον, διατίθενται 200 Zen που εξυπηρετούν ως νόμισμα του παιχνιδιού και η συνολική αξία του Neverwinter ανέρχεται ουσιαστικά στα 40 Ευρώ.

Το Neverwinter είναι ένα παραδοσιακό online RPG με δυνατότητα λήψης από τη διεύθυνση http://nw.de.perfectworld.eu/download και παίζεται δωρεάν. Σε αντίθεση με Dungeons & Dragons Online της εταιρείας Turbine με έδρα στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, ο τίτλος της καλιφορνέζικης Cryptic Studios είναι σαφώς πιο προσιτός και ευκολότερος.