Η επιτυχία του NES Mini είναι δεδομένη όμως μέχρι σήμερα δε γνωρίζαμε πόσες κονσόλες της νέας έκδοσης της θρυλικής παιχνιδομηχανής έχει πουλήσει η Nintendo. Τα τελευταία στοιχεία γι’ αυτό το θέμα είναι σίγουρα εντυπωσιακά αφού σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, η Nintendo έχει διαθέσει στην αγορά περισσότερες από 196.000 κονσόλες σε 30 μόλις ημέρες.

Για να καταλάβουμε πόσο επιτυχημένη θα πρέπει να θεωρείται η μίνι εκδοχή του NES, η Nintendo είχε προχωρήσει στην πώληση του αντίστοιχου αριθμού της κονσόλας Wii U σε 6 μήνες. Επιπλέον η Nintendo έχει κυκλοφορήσει και το mini Famicom στην Ιαπωνία, όπου σε μία εβδομάδα έχουν πουληθεί 261.000 τεμάχια. Τα νούμερα αυτά είναι σίγουρα εντυπωσιακά και φανερώνουν ότι η Nintendo διανύει ίσως μία από τις καλύτερες εορταστικές περιόδους της ιστορίας της, ειδικά μετά και την κυκλοφορία του Super Mario Run στο iOS, με εκατομμύρια Downloads μόνο την πρώτη ημέρα.

Επιπλέον το πρόβλημα διαθεσιμότητας συνεχίζεται για το NES Mini, με τα ελάχιστα διαθέσιμα κομμάτια ανά τον κόσμο να εξαντλούνται άμεσα.