Η DJI δεν ανακοίνωσε κάποιο νέο drone στην έκθεση CES 2018, επιλέγοντας όμως να κάνει αίσθηση με το νέο Osmo Mobile 2. Φαίνεται όμως ότι η κινεζική εταιρεία έχει στα σχέδια της και μάλιστα άμεσα να προχωρήσει σε μία σημαντική ανακοίνωση νέου drone DJI Mavic Air.

Αυτό θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της 23ης Ιανουαρίου, σύμφωνα με ένα μικρό teaser video που κυκλοφόρησε η εταιρεία και στο οποίο χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφοριες καλεί τον κόσμο να την ακολουθήσει στην «αποκάλυψη μιας περιπέτειας». Στην παρουσίαση η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το κανάλι της DJI στο YouTube, όλα δείχνουν ότι θα δούμε τον διάδοχο του Mavic Pro, ενός από τα δημοφιλέστερα drone της αγοράς, το οποόιο έχει ξεχωρίσει για τη δυνατότητά του να «διπλώνει» και να χωρά εύκολα μέσα σε μια τσάντα κάνοντας το πολύ εύκολο στη μεταφορά. Σε συνδυασμό με τα κορυφαία του τεχνικά χαρακτηριστικά που άνετα συγκρίνονται ακόμα και με τη σειρά Phantom της DJI, το Mavic Pro γνώρισε άμεσα επιτυχία.

Για το διάδοχό του δε γνωρίζουμε απολύτως τίποτα, παρά μόνο την ονομασία του. Άλλες φήμες αναφέρουν ότι η DJI έχει καταφέρει να κάνει ακόμα μικρότερες τις διαστάσεις του drone προσθέτοντας την ίδια στιγμή περισσότερα χαρακτηριστικά. Το σίγουρο είναι ότι θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες το απόγευμα της 23ης Ιανουαρίου.