Η Samsung θα παρουσιάσει το Galaxy Note10 στις 7 Αυγούστου σε μια ακόμα UNPACKED παρουσίαση η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη.

Σιγά σιγά η κορεατική εταιρεία «ξεδιπλώνει» τα στοιχεία στα οποία θα εστιάσει με την παρουσίαση του νέου Note, κάτι που κάνει σταδιακά με διάφορα teasers που κάνουν την εμφάνισή τους σταδιακά στα social media της Samsung ανά τον κόσμο. Το τελευταίο μας έρχεται από τη Samsung Ινδονησίας και στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Στο μικρό αυτό βίντεο, η Samsung δίνει έμφαση στην παραγωγικότητα, ένας από τους άσσους κάθε Galaxy Note μοντέλου, και συγκεκριμένα σε όσους δουλεύουν σε απαιτητικές εργασίες που προυποθέτουν την ενασχόληση με διαφορετικές συσκευές και οθόνες. Στις περιπτώσεις αυτές, η Samsung υποστηρίζει ότι το νέο Note θα τους φανεί αρκετά χρήσιμο χωρίς όμως να μπαίνει για την ώρα σε λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζουμε πάντως ότι και το προηγούμενο Galaxy Note έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε ένα μινι υπολογιστή μόλις συνδεθεί με το κατάλληλο περιφερειακό, το οποίο ονομάζεται DeX. Το επόμενο λογικό βήμα για την κορεατική εταιρεία είναι η απευθείας μετατροπή του Note σε προσωπικό υπολογιστή χωρίς την παρουσία κάποιου περιφερειακού, κάτι που ήδη κάνει εφικτό ο ανταγωνισμός.

Θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες στις 7 Αυγούστου, με την παρουσίαση να μεταδίδεται ζωντανά μέσα από το κανάλι της εταιρείας στο YouTube.