Η κινεζική DJI είναι για πολλούς η κορυφαία εταιρεία κατασκευής drone, έχοντας παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια μερικές από τις πιο δημοφιλείς σειρές drone.  Η σειρά Phantom 4 εξακολουθεί να συνδυάζει κορυφαία χαρακτηριστικά τα οποία συνδυάζουν κορυφαίες επιδόσεις, ευκολία στο χειρισμό αλλά και λειτουργίες που απευθύνονται σε επαγγελματίες. Πλέον η DJI επεκτείνει τη σειρά Phantom 4 με δύο ακόμη μοντέλα, τα Phantom 4 Advanced και Phantom 4 Advanced+.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν κάμερα με αισθητήρα 20MP, ικανά για εγγραφή βίντεο σε 4K ανάλυση και στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο. Σε αντίθεση με το Pro μοντέλο της σειράς, τα Advanced μοντέλα έχουν 5 αισθητήρες τοποθετημένους περιμετρικά προκειμένου να είναι σε θέση να αποφεύγουν εμπόδια, για πιο ξέγνοιαστες πτήσεις.

Η αυτονομία φτάνει τα 30 λεπτά, μια σημαντική αύξηση από τα 20 λεπτά της προηγούμενης γενιάς ενώ η microSD κάρτα μπορεί να αποθηκεύσει έως και 128GB ταινιών και φωτογραφιών. Η διαφορά στο Advanced+ μοντέλο βρίσκεται στο χειριστήριο και συγκεκριμένα στην οθόνη των 5,5 ιντσών που βρίσκεται ενσωματωμένη πάνω του, ανάλυσης 1080p για λεπτομερή εμφάνιση του περιεχομένου που κάνετε λήψη. Και τα δύο μοντέλα αναμένονται στην αγορά από τις αρχές του άλλου μήνα με τιμή $1349 για το Phantom 4 Advanced και $1649 για το Phantom 4 Advanced+.