Το Switch, η νέα παιχνιδοκονσόλα της Nintendo, θα κυκλοφορήσει και στη χώρα μας στις 3 Μαρτίου με ένα από τα παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη ημέρα να είναι το The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Με σημερινή της δήλωση στην ιστοσελίδα IGN, η Nintendo διευκρινίζει ότι το παιχνίδι θα τρέχει στο Switch σε ανάλυση 900p ενώ η έκδοση που θα κυκλοφορήσει για το Wii U, θα έχει μέγιστη ανάλυση 720p. Όμως σύμφωνα με την εταιρεία, τα οφέλη για όσους επιλέξουν την έκδοση του Switch, δε θα περιορίζονται μόνο στη μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και σε καλύτερης ποιότητας ήχους στο περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένου αυτούς που αφορούν το νερό, το γρασίδι και των βημάτων του κεντρικού ήρωα. Συγκεκριμένα οι ήχοι αυτοί θα είναι «πιο ρεαλιστικοί και θα ενισχύουν τη συνολική εμπειρία του ανοιχτού περιβάλλοντος που διαθέτει το παιχνίδι».

Επιπλέον η Nintendo επιβεβαίωσε ότι το Mario, θα τρέχει και στις δύο περιπτώσεις με 30 καρέ το δευτερόλεπτο, κάτι που θα απογοητεύσει όσους περίμεναν ότι το παιχνίδι θα έτρεχε στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο και με Full HD ανάλυση.