Η LG παραμένει ένας από τους ελάχιστους μεγάλους κατασκευαστές που συνεχίζουν στην παραγωγή tablets, παρουσιάζοντας σήμερα το LG G Pad IV 8.0.

Το νέο tablet της κορεατικής εταιρείας διαθέτει οθόνη 8 ιντσών όπως φανερώνει άλλωστε η ονομασία του, ενώ η ανάλυση της είναι Full HD. Στο εσωτερικό βρίσκουμε το Snapdragon 435 chipset της Qualcomm με 8πύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.4 GHz, ενώ η μνήμη ειναι στα 2 GB. Ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να είναι στα 32 GB όμως επεκτείνεται μέσω microSD κάρτας. Τέλος το LG G Pad IV διαθέτει δύο κάμερες των 5 Megapixel για βιντεοκλήσεις αλλά και λήψη φωτογραφιών.

Διάβασε επίσης: Αποκαλύφθηκε το πρωτότυπο iPhone

Ως συσκευή, η LG κρατά τις διαστάσεις σε χαμηλά επίπεδα ενώ το βάρος δε ξεπερνά τα 300 γραμμάρια. Τρέχει Android 7.0 Nougat, στην επιφάνεια του οποίου η εταιρεία έχει προσαρμόσει το δικό της γραφικό περιβάλλον. Αρχικά το νέο tablet της LG θα κυκλοφορήσει στην Κορέα και σταδιακά θα κάνει την εμφάνισή του και σε άλλες χώρες αν και σε περιορισμένη διαθεσιμότητα όπως ίσχυε και με τον προκάτοχό του.