Εκτός από τις πληροφορίες γύρω από την video streaming υπηρεσία της, η Disney αξιοποίησε το συνέδριο D23 προκειμένου να ενημερώσει τους φίλους της για μια από τις μεγαλύτερες ταινίες της χρονιάς, το Star Wars The Rise of Skywalker.

Με ένα σπέσιαλ βίντεο το οποίο δημοσιεύθηκε πριν λίγο και στο λογαριασμό της εταιρείας στο YouTube, μπορούμε να πάρουμε μια ακόμη γεύση για το τέλος της ιστορίας των Skywalker, το οποίο γνωρίσαμε μέσα από τρεις τριλογίες.

Αυτό ακριβώς προσπαθεί να μας υπενθυμίσει και το νέο αυτό βίντεο στο οποίο βλέπουμε σημαντικές σκηνές από τις προηγούμενες ταινίες, συμπεριλαμβανομένου και την πρώτης χρονικά τριλογίας που έθεσε τα θεμέλια για αυτό που σήμερα γνωρίζουμε ως το σύμπαν του Star Wars.

Διάβασε επίσης: Αναπαραγωγή σε 4 συσκευές, 4K ανάλυση και κόστος 6.99€ για το Disney+.

Στις νέες σκηνές δεν λείπει μια επική μάχη αλλά και μία στην οποία εμφανίζονται δεκάδες Battleships. Στο τέλος μάλιστα, η πρωταγωνίστρια κρατάει ένα διπλό κόκκινο lightsaber, με τις θεωρίες να έχουν ήδη ξεκινήσει στο Διαδίκτυο.

Το Star Wars: The Rise of Skywalker έρχεται και στη χώρα μας στις 19 Δεκεμβρίου, με τη σκηνοθεσία να έχει αναλάβει ο J. J. Abrams ο οποίος σκηνοθέτησε και το “Star Wars: The Force Awakens”.

Πρωταγωνιστούν οι Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Mark Hamill και η Carrie Fisher μέσω σκηνών που είχαν γυριστεί για το Force Awakens αλλά ποτέ δεν προβλήθηκαν στο κινηματογράφο.