Η CES 2018, η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στον κόσμο πλησιάζει, με τις εταιρείες να ετοιμάζονται για μερικές από τις σημαντικότερες ανακοινώσεις τους, μεταξύ των οποίων και η LG με τα LG Gram.

Η κορεατική εταιρεία συνηθίζει να γνωστοποιεί πριν τις μεγάλες εκθέσεις, μερικά από τα προιόντα που θα παρουσιάσει σ’ αυτές και η CES δεν αποτελεί εξαίρεση αφού ανάμεσα στα προιόντα που θα δούμε στον εκθεσιακό χώρο της LG, θα περιλαμβάνεται ένας νέος φορητός υπολογιστής με την ονομασία Gram. Αποτελώντας στην ουσία μια αναβαθμισμένη έκδοση των φετινών μοντέλων, τα νέα μοντέλα LG Gram έρχονται πάντα με πολύ μικρές διαστάσεις, πολύ μικρό βάρος και εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά που υπόσχονται κορυφαίες επιδόσεις.

Η LG έκανε γνωστό ότι ο νέος της φορητός υπολογιστής θα έχει λεπτό σώμα και θα κυκλοφορήσει με οθόνη 13 και 14 ιντσών, σε διαστάσεις πολύ μικρότερες από άλλους φορητούς υπολογιστές με παρόμοιες οθόνες. Ακόμα η αυτονομία τους αναμένεται να είναι η καλύτερη που έχουμε δει ποτέ σε φορητό υπολογιστή της LG αφού θα διαρκεί μία ολόκληρη ημέρα με μία μόνο φόρτιση. Θα ενσωματώνουν την τελευταία γενιά των Core i5 και Core i7 επεξεργαστών, με το δίσκο να βασίζεται κλασσικά στην SSD τεχνολογία.

Περισσότερα θα γίνουν γνωστά στις 9 Ιανουαρίου όταν και ανοίγει επίσημα τις πύλες της η έκθεση CES 2018.