Με το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου σε εξέλιξη, σίγουρα θα χρειάζεστε μια πολύ καλή τηλεόραση που να μπορεί να μεταφέρει στο σαλόνι σας τη μαγεία των γηπέδων που διεξάγονται οι αγώνες. Η σειρά LG UK 6100 είναι ειδικά σχεδιασμένη για να δεις και να ακούσεις την παραμικρή λεπτομέρεια.

Την κατάλληλη στιγμή, η LG ρίχνει στην ελληνική αγορά δύο αξιόλογα μοντέλα Ultra HD 4K Smart, με διαστάσεις 55 και 65 ιντσών. Ο λόγος για τα μοντέλα 55UK6100PLB και 65UK6100PLB που διακρίνονται για το IPS panel ανάλυσης 4K, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία αποδίδει πλούσια χρώματα και ισχυρή αντίθεση που παραμένουν σταθερά σε πιο ευρείες γωνίες θέασης χωρίς να επηρεάζεται από τη γωνία θέασης.

Ανάμεσα στις τεχνολογίες που ενσωματώνουν οι τηλεοράσεις της LG περιλαμβάνεται το True Color Accuracy για την αποτελεσματική διόρθωση των χρωματικών αλλοιώσεων όταν την ίδια στιγμή αποδίδεται πιο ευκρινής και φυσική εικόνα. Με το 4K Upscaler της LG επίσης ενισχύεται η ανάλυση σε ποιότητα που πλησιάζει την ανάλυση 4K μέσω μιας μοναδικής τεχνολογίας επεξεργασίας εικόνας.

Τέλος υποστηρίζουν τεχνολογία 4K Active HDR για περιεχόμενο HDR 10 και HLG για ακόμα καλύτερη εμπειρία. Όπως όλες οι έξυπνες τηλεοράσεις της LG έτσι και τα δύο αυτά μοντέλα στηρίζονται στην πλατφόρμα webOS Smart TV 3.5 με βελτιώσεις στη γρήγορη πρόσβαση και στον ευκολότερο έλεγχο.

Αναλυτικά τα μοντέλα