Σε ανανέωση των δύο LG Ultrafine οθονών της που προορίζονται κυρίως για σύνδεση με συσκευές της Apple, προχωρά από αυτό το μήνα η LG.

Συγκεκριμένα η κορεατική εταιρεία παρουσιάζει τη νέα 27 ιντσών UltraFine 5K οθόνη (μοντέλο 27MD5KL), η οποία μαζί με την 24 ιντσών UltraFine 4K οθόνη της εταιρείας (μοντέλο 24MD4KL), όπου και οι δύο οθόνες έχουν σχεδιαστεί κυρίως για βέλτιστη εμπειρία μόλις συνδεθούν με έναν mac υπολογιστή ή ένα iPad Pro.

Ειδικότερα το μοντελο με την 5K ανάλυση αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για όσους διαθέτουν υπολογιστή mac αφού με τη σύνδεση ενός μόλις καλωδίου, μπορεί να φορτίσει οποιαδήποτε άλλη συσκευή συμβατή με usb-c αλλά κυρίως να αναπαράγει βίντεο ήχο και να μεταφέρει δεδομένα μέσα από αυτό.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Τα δωρεάν παιχνίδια Αυγούστου για PS Plus και XBOX Live Gold.

Η 23,7 ιντσών UltraFine 4K οθόνη της LG είναι 10% μεγαλύτερη από την προηγούμενη έκδοση, ενώ οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν παρόμοια ρεαλιστικά χρώματα και πλήρη κάλυψη της χρωματικής κλίμακας P3 και της 500-nit φωτεινότητας.

«Η πρώτη σειρά UltraFine οθονών της LG δέχθηκε την ευρεία αποδοχή των επαγγελματιών του δημιουργικού κλάδου για την εξαιρετική της απόδοση και την ευκολία»

δήλωσε ο Jang Ik-hwan, επικεφαλής του τμήματος πληροφορικής της LG

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι:

«Η ευχρηστία, η απρόσκοπτη ενσωμάτωση και η εκπληκτική ποιότητα της οθόνης καθιστούν τα LG UltraFine monitors μια εξαιρετική επιλογή για τους χρήστες της Apple»