Η LG κατεβαίνει με πολλές νέες οθόνες στη CES 2020, τη μεγαλύτερη έκθεση γύρω από την τεχνολογία, η οποία θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Ιανουαρίου.

Όπως συνηθίζει η νοτιοκορεατική εταιρεία, μας δίνει μια πρώτη γεύση σύμφωνα με μια μακροσκελή ανακοίνωση αν και η έκθεση ανοίγει τις πύλες της σε 3 εβδομάδες. Για τους επαγγελματίες, ξεχωρίζει το μοντέλο UltraFine Ergo, μια 4K UHD οθόνη 32 ιντσών (μοντέλο 32UN880) η οποία αποτελεί την καινοτόμο εργονομική πρόταση της εταιρείας. Σύμφωνα με την LG, η οθόνη αποδίδει εκπληκτική ποιότητα εικόνας για την οποία η σειρά UltraFine είναι γνωστή, ικανοποιώντας τις ανάγκες των περισσότερων επαγγελματιών, χάρη στην ικανότητά της να παράγει εικόνες υψηλής ανάλυσης με εξαιρετική λεπτομέρεια, αναπαραγωγή και ακρίβεια χρωμάτων.

Όμως και οι gamers δεν θα μείνουν παραπονούμενοι, με την LG να παρουσιάζει στη CES τρία μοντέλα και συγκεκριμένα τα 27GN950, 34GN850 και 38GN950. Και τα τρία ανεβάζουν τον πήχη για γρήγορη απόδοση και υπέροχα γραφικά, ενώ ένα ενιαίο καλώδιο DisplayPort υποστηρίζει την τεχνολογία VESA Display Stream Compression (DSC) για απόδοση χωρίς απώλειες κατά την αναπαραγωγή 4K UHD εικόνων.

Περισσότερα αναμένεται να μάθουμε κατά τη διάρκεια της έκθεσης, όπως την τελική τιμή και φυσικά την ημερομηνία κυκλοφορίας.