Σπουδαία νέα για τους λάτρεις των παραδοσιακών παιχνιδιών της Nintendo!

Καταρχάς, γιατί έχουμε καινούρια παιχνίδια από τις διάσημες σειρές παιχνιδιών της.

Έπειτα, γιατί συνοδεύονται με εξαιρετικές προσφορές που θα σας εξοικονομήσουν χρήματα ενόψει εορτών!

Πάμε να δούμε τα παιχνίδια:

Pokemon Alpha Sapphire/ Pokemon Omega Ruby

Ετοιμαστείτε για μία νέα περιπέτεια στην περιοχή Hoenn. Οι παίκτες θα πιάσουν, αντιμετωπίσουν και ανταλλάξουν Pokemon ενώ αναζητούν απαντήσεις στο μυστήριο των Primal Groudon και Primal Kyogre και την πιθανή σχέση τους με τα Mega Evolutions. Με νέες προκλήσεις για να προσπεράσουν και πανίσχυρα Pokemon να αντιμετωπίσουν, αυτά τα παιχνίδια αποτελούν την πραγματική εξέλιξη της σειράς παιχνιδιών Pokemon.

3DS Super Smash Bros

Η διάσημη σειρά παιχνιδιών μάχης έρχεται για πρώτη φορά σε φορητή κονσόλα, αποκλειστικά για το Nintendo 3DS. Νέοι χαρακτήρες, αντικείμενα και πίστες δίνουν ένα νέο ύφος κι αίσθηση.

Τι περιλαμβάνει η νέα έκδοση:

– Νέο “Smash Run” mode. Ένα νέο mode αποκλειστικά στην έκδοση του Nintendo 3DS που δίνει σε μέχρι και τέσσερις παίκτες πέντε λεπτά για να πολεμήσουν solo σε ένα τεράστιο πεδίο μάχης.

– Πολεμήστε με κλασικούς χαρακτήρες της σειράς Super Smash Bros. όπως ο Mario, ο Link, η Samus και το Pikachu, μαζί με νέους όπως ο Mega Man, ο Little Mac και η πρόσφατα ανακοινωμένη Palutena, η Θεά του Φωτός από τα Kid Icarus games.

– Για πρώτη φορά οι παίκτες μπορούν να αγωνιστούν με τους δικούς τους χαρακτήρες Mii.

– Προσαρμόστε διάφορες παραμέτρους των χαρακτήρων σας ενώ παίζετε locally ή online με φίλους σε μια ποικιλία από multiplayer modes.

– Παρακολουθήστε την φρενήρη δράση σε εντυπωσιακή απεικόνιση 60 καρέ το δευτερόλεπτο και στερεοσκοπικό 3D.

– Πολεμήστε ενάντια σε φίλους και οικογένεια locally ή online, ή κάντε μάχες με τυχαίους αντιπάλους από όλο τον κόσμο online στα “For Fun” ή “For Glory” modes.

The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα games στην ιστορία της σειράς The Legend of Zelda έρχεται στο Nintendo 3DS. Tο The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D φέρνει την ελκυστική, τρομακτική αναζήτηση του Link μέσα στον μυστηριώδη κόσμο της Termina σε ένα φορητό σύστημα για πρώτη φορά με βελτιωμένα 3D γραφικά και πρόσθετες λειτουργίες για τους χρήστες με τη βελτιστοποίηση του gameplay για μια πιο απολαυστική εμπειρία. Στο λανσάρισμα κυκλοφορεί επίσης, το The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D Special Edition είναι μια προσφορά περιορισμένης διαθεσιμότητας που περιλαμβάνει ένα ειδικά σχεδιασμένο SteelBook™, ένα αντίτυπο του παιχνιδιού στην δική του standalone συσκευασία, μια Majora’s Mask καρφίτσα και μια αφίσα διπλής όψεως με εμβληματικό art style του παιχνιδιού.

Και οι προσφορές που λέγαμε…

1. Nintendo 2DS + New Super Mario Bros 2

Απέκτησε το Nintendo 2DS μαζί με το παιχνίδι New Super Mario Bros 2 και απολαύσε περίπου 80 πίστες κλασσικής δράσης Mario, με μια πινελιά χρυσή… Να συλλέξεις όσα περισσότερα νομίσματα μπορείς!

2. Κονσόλα Wii U Basic + Παιχνίδια Nintendo Land + Wii U Party U της Nintendo

Ανακάλυψε ένα πλήθος από συναρπαστικούς νέους τρόπους διασκέδασης με το Wii U, με τους επαναστατικούς τρόπους ελέγχου των παιχνιδιών μέσω της οθόνης αφής, τον έλεγχο των κινήσεων σου με απόλυτη ακρίβεια και γραφικά υψηλής ανάλυσης. Το πακέτο περιλαμβάνει και τους αγαπημένους τίτλους Nintendo Land + Wii U Party U για ατελείωτες ώρες Nintendo διασκέδασης

3. Wii U Super Smash Bros + Amiibo Mario

Η πολυαναμενόμενη σειρά παιχνιδιών μάχης έρχεται σε απεικόνιση υψηλής ευκρίνειας στο Wii U με νέους χαρακτήρες από τον κόσμο της Nintendo, αντικείμενα και δυνατότητες που θα εκπλήξουν τους πάντες. Το Wii U Super Smash Bros είναι το πρώτο παιχνίδι που είναι συμβατό με τα amiibo δίνοντας μία νέα διάσταση στον τρόπο παιχνιδιού όπως γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Στο συγκεκριμένο πακέτο θα βρείτε και το amiibo του Super Mario, αγαπημένου ήρωα μικρών και μεγάλων.

Τέλος γιατί μας φέρνει και τα amiibo. Τι είναι τα amiibo;

Μάθε αναλυτικά στο άρθρο μας: Τι είναι τα amiibo, το νέο εντυπωσιακό επίτευγμα της Nintendo;