Κατά γενική ομολογία, οι OLED τηλεοράσεις της LG αποτελούν για πολλούς τις καλύτερες τηλεοράσεις της αγοράς, με τη νοτιοκορεατική εταιρεία να επεκτείνει τις διαθέσιμές προτάσεις της με τη νέα σειρά LG OLED C9PLA.

Με μοντέλα 55, 65 και 77 ιντσών, η νέα σειρά OLED τηλεοράσεων της LG αναμενόμενα διακρίνεται για το τέλειο μαύρο αλλά και την εντυπωσιακή αντίθεση, δύο χαρακτηριστικά στα οποία η OLED τεχνολογία δεν έχει αντίπαλο.

Διάβασε επίσης: Η Huawei ανακοίνωσε το νέο λειτουργικό της σύστημα HarmonyOS.

Ο λόγος που κάτι τέτοιο γίνεται εφικτό στην περίπτωση του τέλειου μαύρου είναι τα 8 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixels, τα οποία μπορούν να ελέγξουν τη φωτεινότητά τους μεμονωμένα. Έτσι, εμπλουτίζονται και αναδεικνύονται όλα τα χρώματα, αποκαλύπτοντας κάθε κρυμμένη λεπτομέρεια.

Επιπλέον, όλα τα μοντέλα της σειράς ενσωματώνουν τις κορυφαίες τεχνολογίες της Dolby, το Dolby Vision και το Dolby Atmos προκειμένου να μετατρέπουν σε κινηματογραφική εμπειρία κάθε προβολή ταινίας, με HDR εικόνα και 360 ήχο.

Ο επεξεργαστής α9 2ης γενιάς, αναβαθμισμένος με τον αλγόριθμο Deep Learning AI, κάνει σύμφωνα με την LG τη διαφορά με άλλα μοντέλα με χρήση των τεχνολογιών AI Picture και AI Sound. Η πρώτη αναγνωρίζει την ποιότητα του αρχικού περιεχομένου και βελτιστοποιεί τη σαφήνεια και την ευκρίνεια, ενώ με την τεχνολογία AI Sound βελτιστοποιεί τον ήχο ανάλογα με το είδος, αναγνωρίζοντας αντίστοιχα τη φωνή, τα εφέ και τη συχνότητα.

Όλα τα μοντέλα της σειράς είναι ήδη διαθέσιμα στο Mediamarkt.gr.