Συνέχεια στις κυκλοφορίες OLED τηλεοράσεων δίνει η LG με τη σειρά LG OLEDE9PLA η οποία έρχεται σε δύο μοντέλα 55 και 65 ιντσών.

Οι LG OLEDE9PLA ξεχωρίζουν αρχικά για τον πολύ όμορφο σχεδιασμό τους όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες, έχοντας κατακτήσει μάλιστα πρόσφατα το βραβείο reddot award 2019 ως «World’s Best Selling OLED Brand».

Φυσικά ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αρχής γενομένης από την πανέμορφη οθόνη των 8 εκατομμυρίων αυτοφωτιζόμενων pixel, υπεύθυνα για το τέλειο μαύρο που χαρίζουν.

Διάβασε επίσης: Το Vivo NEX 3 είναι ένα smartphone το οποίο δεν έχει καθόλου περιθώρια.

Στο εσωτερικό, η LG έχει εγκαταστήσει τον επεξεργαστή α9 2ης γενιάς, που αναβαθμίζει την ποιότητα εικόνας και ήχου με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης παρέχοντας πρόσβαση σε μια εκτενή βάση δεδομένων, χάρη στην οποία αναγνωρίζεται η ποιότητα της πηγής και βελτιστοποιείται οποιοδήποτε είδος περιεχομένου. Επιπλέον ο επεξεργαστής αναλύει τις συνθήκες περιβάλλοντος για να επιτύχει το τέλειο επίπεδο φωτεινότητας της οθόνης ανά πάσα στιγμή, ενώ παρέχει πλούσιο, βελτιστοποιημένο ήχο, για μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία.

Άλλες τεχνολογίες που εντοπίζουμε στη σειρά LG OLEDE9PLA προέρχονται από την Dolby και είναι οι γνωστές Dolby Vision για την εικόνα και Dolby Atmos για τον ήχο. Η νοτιοκορεατική εταιρεία αναφέρει ακόμα ότι εκτός από την 4K HDR ανάλυση, οι νέες της τηλεοράσεις είναι κατάλληλες για gamers εξαιτίας της ομαλής κίνησης στα παιχνίδια που προσφέρουν, αποτέλεσμα του χρόνου απόκρισης 1ms και της χαμηλής καθυστέρησης εισόδου.