Η LG συνεχίζει να επεκτείνει τη γκάμα των τηλεορόασεων της, με τη σειρά LG SK8100 Super Ultra HD TV Nano Cell να εμπλουτίζεται με 3 νέα μοντέλα.

Το πρώτο είναι το 49SK8100PLA και αφορά μοντέλο 49 ιντσών το οποίο ακολουθείται από το 55SK8100PLA 55 ιντσών καθώς και το 65SK8100PLA, το μεγαλύτερο από τα τρία με οθόνη διαστάσεων 65 ιντσών.

Και τα τρία στηρίζονται στην τεχνολογία Nano Cell προσφέρει απόλυτα ρεαλιστική προβολή εικόνων, με εξαιρετική λεπτομέρεια στα χρώματα, καθώς χρησιμοποιεί νανοσωματίδια τα οποία βελτιστοποιούν κάθε χρώμα.

Διάβασε επίσης: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο εξώφυλλο του NBA 2K19

Ακόμα ενσωματώνουν επεξεργαστή α7 όπου σε συνδυασμό με την αποκλειστική τεχνολογία επεξεργασίας της LG για τηλεοράσεις, τα χρώματα της εικόνας γίνονται πιο πλούσια και αναδεικνύονται στην οθόνη οι λεπτομέρειες.

Τέλος και τα τρία μοντέλα υποστηρίζουν 4K Cinema HDR για εμφάνιση χρωμάτων που «αγγίζουν την πραγματική ζωή» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η LG.

Όπως συναντάμε και στις OLED τηλεοράσεις της κορεατικής εταιρείας έτσι και τα νέα μοντέλα υποστηρίζουν Dolby Vision το οποίο αποδίδει εικόνα υψηλής ποιότητας καθώς επεξεργάζεται μεμονωμένα πάνω από 170.000 καρέ σε μια ταινία διάρκειας δύο ωρών. Επιπλέον, υποστηρίζεται το Advanced HDR της Technicolor, καθώς και τα πρότυπα HDR 10 Pro και HLG Pro.

Δες τις τηλεοράσεις εδώ