Με τις φήμες να έχουν προηγηθεί, η Google επιβεβαιώνει από σήμερα ότι κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Google I/O το οποίο απευθύνεται σε προγραμματιστές, θα παρουσιάσει νέα Pixel smartphones.

Αυτά αναμένεται να είναι τα Pixel 3a και Pixel 3a XL smartphones τα οποία θα αποτελέσουν τις οικονομικές εκδόσεις των Pixel 3 και Pixel 3 XL. Τα αποκαλυπτήρια των συσκευών αναμένεται να πραγματοποιηθούν την πρώτη ημέρα του συνεδρίου και συγκεκριμένα στις 7 Μαίου όπου και περιμένουμε να επιβεβαιώσουμε τις τελευταίες πληροφορίες.

Αυτές αναφέρουν ότι και τα δύο smartphones δεν θα κάνουν παραχωρήσεις στον τομέα των καμερών όπου άλλωστε διακρίνεται η Google, φέρνοντας τη δυνατότητα για εξαιρετικές λήψεις όχι μόνο με καλές συνθήκες αλλά κυρίως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπου το λογισμικό της εταιρείας κάνει τη διαφορά έναντι του ανταγωνισμού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επεξεργαστής αλλά και η ανάλυση της οθόνης δε θα είναι στα επίπεδα των μεγαλύτερων Pixel που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά, καλύπτωντας όμως τις ανάγκες της μεγαλύτερης μερίδας των χρηστών.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 7 Μαίου όπου και θα μάθουμε τα πάντα γύρω από τις νέες συσκευές, μεταξύ των οποίων και τις τιμές τους.