Με τη Google να έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στη gaming κοινότητα της τελευταίες ημέρες μετά την παρουσίαση της υπηρεσίας Stadia, η Sony ετοιμάζεται για τη δική της φετινή επίθεση, ανακοινώνοντας νέα παιχνίδια για PS4 & PSVR.

Σύμφωνα με την Ιαπωνική εταιρεία, σήμερα στις 23:00 ώρα Ελλάδος, θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση μέσα από το επίσημο κανάλι του PlayStation στο YouTube, το Twitch, το Twitter και το Facebook, μέσω του οποίου η Sony θα αποκαλύψει νέα παιχνίδια, trailers και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα για το PlayStation 4 αλλά και το PlayStation VR.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Το Oculus Rift S καταφθάνει αναβαθμισμένο

Η κίνηση αυτή με την ονομασία “State of Play”, έρχεται να απαντήσει στις αντίστοιχες των Microsoft και Nintendo με τα Inside Xbox και Nintendo Direct, με την τελευταία να έχει αντικαταστήσει κάθε συνέντευξη τύπου με παρόμοιες ενέργεις.

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε τι έχει στη φαρέτρα της η Sony η οποία όπως έχει ανακοινώσει, δεν πρόκειται να πάρει μέρος στη φετινή E3, τη μεγαλύτερη έκθεση videogames στον κόσμο, αναβάλοντας κάθε μεγάλη ανακοίνωση για το δεύτερο εξάμηνο του έτους.