Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών με εκατομμύρια πωλήσεις, το Myst, έρχεται μετά από καιρό σε μία ακόμη πλατφόρμα, αυτή του Android. Έχοντας κάνει την εμφάνιση του αρχικά στους υπολογιστές Macintosh το 1993 και πλέον με την ονομασία realMyst, το δημοφιλές παιχνίδι έχει αναπτυχθεί από την εταιρεία Noodlecake και περιλαμβάνει μια σειρά από χρήσιμες βελτιώσεις όπως τα δυναμικά περιβάλλοντα αλλά και bookmarks για αποθήκευση της θέσης σας στο παιχνίδι.

Φυσικά η παρουσία του παιχνιδιού στην Android πλατφόρμα σημαίνει και ότι ο χειρισμός του θα γίνεται μέσω της οθόνης αφής αν και υπάρχει η εναλλακτική σύνδεσης ενός bluetooth χειριστηρίου στη συσκευή. Το Myst αποτελεί ένα από τα πιο έξυπνα παιχνίδια γρίφων, με τα γεγονότα να διαδραματίζονται πάνω σε ένα νησί.

Τα τελευταία χρόνια το Myst έχει κάνει την εμφάνιση του και σε άλλες πλατφόρμες όπως στο πρώτο PlayStation, το Sega Saturn και το Nintendo DS ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία, ήταν το παιχνίδι PC με τις περισσότερες πωλήσεις. Στο iOS κυκλοφόρησε αρχικά το 2009 ενώ η τιμή του έχει οριστεί στα $6,99.