Ανάμεσα στις μεγάλες ανακοινώσεις smartphone στη φετινή Mobile World Congress, η LG επέλεξε να διατηρήσει μια πιο μετριοπαθή στάση, παρουσιάζοντας μια μικρή ανανέωση της περσινής ναυαρχίδας, το V30s.

Όμως, η LG όπως φαίνεται είχε να παρουσιάσει και μια δεύτερη συσκευή, με την ονομασία LG G7 Neo, κάτι που έκανε πίσω από κλειστές πόρτες αφού το συγκεκριμένο smartphone δε φαίνεται να είναι έτοιμο προς κυκλοφορία. Με πλήρη ονομασία G7 (Neo), το smartphone που έδειξε η LG ενσωμάτωνε το νέο chipset της Qualcomm, το Snapdragon 845 με 4/6GB μνήμη και 64/128GB αποθηκευτικό χώρο.

Με βάση τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο Internet από τυχερούς που είχαν τη δυνατότητα να το δουν, το G7 ξεχωρίζει και στον τομέα της οθόνης αφού αυτή έχει διαστάσεις 6 ιντσών, αναλογία 19,5:9, ανάλυση 3120 x 1440, και καταλαμβάνει σχεδόν ολόκληρη την εμπρόσθια όψη. Μάλιστα φέρει και το ίδιο notch το οποίο βλέπουμε και στην κορυφή της οθόνης του iPhone X.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το G7 Neo δε θα εισέλθει στη φάση της μαζικής παραγωγής, και η παρουσία του στη MWC έστω και πίσω από κλειστές πόρτες, σκοπό είχε να προετοιμάσει το έδαφος για το επόμενο κορυφαίιο smartphone της LG. Αυτό θα το δούμε σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τον προσεχή Ιούνιο, σε προγραμματισμένη παρουσίαση της κορεατικής εταιρείας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα από την έκθεση MWC 2018.