Η ZTE έψαξε και βρήκε τρόπο για να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα booth της έκθεσης. Μάλιστα, έδωσε μεγάλες υποσχέσεις όσο αφορά την ταχύτητα περιήγησης στο Internet, ειδικά για αυτούς που η καθημερινότητά τους βασίζεται στο διαδίκτυο. Έτσι, θέλοντας να πρωτοτυπήσει και ταυτόχρονα να εντυπωσιάσει το κοινό, αποκάλυψε το ZTE Gigabit.

Πρόκειται για το γρηγορότερο τηλέφωνο στον κόσμο με τις ταχύτητες downloading να μπορούν να φτάσουν πολύ κοντά στο 1Gbps (όπως η ονομασία του). Με τις μετρήσεις να πραγματοποιούνται σε πραγματικό χρόνο κατά ριπάς, το Gigabit μέσα από το ενσωματωμένο speedtest, έδειχνε ταχύτητες μεταξύ 960Mbps και 980Mbps. Με αυτές τις ταχύτητες, σίγουρα περνάμε σε εποχή 5G, με τα καλώδια Ethernet να δείχνουν περιττά και ανούσια.

ZTE Gigabit

Κατασκευασμένο από σκληρά πλαστικά και αρκετά ογκώδης, η συσκευή της ZTE δεν μπορούσε να γίνει αντιληπτό αν πρόκειται για ένα πραγματικό smartphone ή απλά ένα πρωτότυπο, χωρίς επιπλέον δυνατότητες. Η συσκευή ήταν μέσα σε μία αυτοσχέδια θήκη με αρκετά καλώδια στο κάτω μέρος, κάτι που μάλλον φανερώνει ότι έχουμε να κάνουμε με μία παρουσίαση, τι θα μπορούσε ένα αντίστοιχο 5G smartphone της ZTE, να επιτύχει στο Internet.

Διάβασε επίσης: Huawei P10 και P10 Plus με ανανεωμένη εμφάνιση και διπλό σύστημα φακών Leica.

Χωρίς να υπάρχει τρόπος να δοκιμαστεί η νέα αυτή τεχνολογία της ZTE στον πραγματικό κόσμο και με πραγματικά δεδομένα, μάλλον για την ώρα θα αρκεστούμε στα νούμερα και θα αφήσουμε ανοικτό ενδεχόμενο, να εμφανιστεί μία ολοκληρωμένη συσκευή εντός του 2017.

Δες όλες τις τελευταίες παρουσιάσεις και ειδήσεις από την Mobile World Congress 2017.