Μετά από αρκετό καιρό, η Samsung παρουσιάζει το διάδοχο του Galaxy Tab S2, του καλύτερου της tablet και με την αναμενόμενη ονομασία Galaxy Tab S3. Η Samsung δίνει έμφαση στις επιδόσεις του νέου της tablet, ενώ η ποιότητα κατασκευής του διαφέρει από το προηγούμενο μοντέλο εξαιτίας της παρουσίας γυαλιού και στο πίσω μέρος

Κατά τα άλλα στο εμπρόσθιο μέρος υπάρχει οθόνη ανάλυσης 9,7 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED και με ανάλυση QXVGA. Η διαφορά με τα περισσότερα -αν όχι όλα- tablets είναι στην υποστήριξη της τεχνολογίας HDR η οποία έρχεται και στις οθόνες των tablet μετά από αυτές των τηλεοράσεων. Για την εύκολη εύρεση υλικού, η Samsung συνεργάζεται με την amazon και την υπηρεσία Prime Video που υπόσχεται αρκετό περιεχόμενο το οποίο θα ανανεώνεται τακτικά.

Διάβασε επίσης: Huawei P10 και P10 Plus με ανανεωμένη εμφάνιση και διπλό σύστημα φακών Leica.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο του νέου tablet της Samsung είναι η παρουσία τεσσάρων ηχείων, με τον χρήστη να μην καταλαβαίνει κάποια διαμόρφωση στον ήχο όταν γυρνάει το tablet από οριζόντια σε κάθετη θέση ή και το αντίστροφο. Ανάμεσα στα διαθέσιμα περιφερειακά για το Galaxy Tab s3, η Samsung ανακοίνωσε ένα πληκτρολόγιο κάλυμμα αλλά και το S-Pen, που στην περίπτωση αυτή διαθέτει μια σειρά από πολύ καλές και συμβατές εφαρμογές.

Το Galaxy Tab S3 κυκλοφορεί τις επόμενες εβδομάδες, με την τιμή να ξεκαθαρίζει όπως μας είπαν σε λίγες ημέρες.

Δες όλες τις τελευταίες παρουσιάσεις και ειδήσεις από την Mobile World Congress 2017.