Η Samsung επιστρέφει ένα χρόνο μετά στην κατηγορία των υβριδικών συστημάτων, και παρουσιάζει στο MWC τη νέα της πρόταση, το Samsung Galaxy Book. Με Windows 10 Home, το Galaxy Book θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, η μία με οθόνη 10,6 ιντσών και μια δεύτερη στις 12 ίντσες.

Και τα δύο tablets διαθέτουν Super AMOLED οθόνες αλλά και FHD+ ανάλυση ενώ η ποιότητα κατασκευής τους είναι αρκετά καλή, με έμφαση στο μεταλλικό πλαίσιο. Κατά την παρουσίαση του Galaxy Book, η Samsung έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις δυνατότητες του νέου της υπολογιστή, ο οποίος μπορεί να αντικαταστήσει επάξια όπως πιστεύει η εταιρεία, ακόμα και τον επιτραπέζιο υπολογιστή που πιθανόν έχετε στο σπίτι σας. Στο μοντέλο των 10,6 ιντσών, η Samsung χρησιμοποιεί το Core m3 chipset της Intel με 4GB μνήμη ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο έχει και μεγαλύτερο επεξεργαστή και συγκεκριμένα την τελευταία γενιά του Intel Core i5, με 8GB μνήμη.

Διάβασε επίσης: [MWC 2017] Πίστη στα Android Tablets από τη Samsung, με το Galaxy Tab S3.

Η αυτονομία του συστήματος και στις δύο περιπτώσεις ξεπερνά τις 10 ώρες ενώ ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί στην πολύ καλή κίνηση της Samsung να συμπεριλάβει στο πακέτο το πληκτρολόγιο αλλά και το S-Pen. Στην πρώτη περίπτωση το πληκτρολόγιο «κολλάει» μαγνητικά με το tablet και το μετατρέπει σε laptop αξιώσεων ενώ το S-Pen έρχεται απευθείας από τα Galaxy Note, δίνοντας την ευκαιρία στον χρήση να σχεδιάζει ή να κρατάει σημειώσεις με το γραφικό του χαρακτήρα και τις σχετικές συμβατές εφαρμογές.

Δες όλες τις τελευταίες παρουσιάσεις και ειδήσεις από την Mobile World Congress 2017.