Αν και είχαν ανακοινωθεί προς τα μέσα Φεβρουαρίου, η πρώτη επίσημη εμφάνιση των νέων έξυπνων ρολογιών της LG, έγινε στην έκθεση MWC 2017. Τα LG Watch Style και Watch Sport, είναι τα πρώτα smartwatch που στηρίζονται στο Android Wear 2.0, με την LG να συνεργάζεται στενά με τη Google για τη δημιουργία τους.

Εκ πρώτης όψης, και τα δύο smartwatch είναι αρκετά όμορφα ενώ απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό. Η πιο οικονομική λύση είναι το Watch Style που έρχεται με μικρή κάσα και μέγεθος, κάτι που το κάνει ιδανικό για γυναικεία χέρια. Ο σχεδιασμός του είναι πολύ όμορφος ενώ όπως συνηθίζεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, το λουράκι μπορεί να αλλάξει με κάποιο άλλο της επιλογής σας. Είναι ακόμα αδιάβροχο ενώ η οθόνη του, τεχνολογίας P-OLED, έχει διάμετρο 1,2 ιντσών με ανάλυση 360×360 και στρογγυλό σχήμα. Σύμφωνα με την LG, η αυτονομία του Watch Style ξεπερνά τη μία ημέρα.

Με το ίδιο SoC της Qualcomm, το Watch Sport απευθύνεται σε ένα πιο αθλητικό κοινό, κάτι που φανερώνει άλλωστε και η ονομασία του. Έτσι ενσωματώνει GPS αλλά και αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών προκειμένου να δίνει στον χρήστη του σημαντικές πληροφορίες για την άσκησή του, σε συνδυασμό με την εφαρμογή που ενσωματώνει το ίδιο το ρολόι. Η οθόνη εδώ μεγαλώνει στις 1,38 ίντσες όπως επίσης και η κάσα του η οποία είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι 316L. Τέλος και οι δύο συσκευές μπορούν να φορτιστούν ασύρματα. Τα περιμένουμε στην κυκλοφορία τον επόμενο μήνα.