Όπως αναμενόταν, η LG παρουσίασε σήμερα στη Βαρκελώνη και στα πλαίσια της έκθεσης MWC, το επόμενο της κορυφαίο smartphone, το LG G6. Ήδη η LG μας είχε προετοιμάσει τις προηγούμενες ημέρες για το τι να περιμένουμε με βάση προηγούμενα teasers που κυκλοφόρησε κυρίως μέσα από το κανάλι της στο YouTube όμως δε λείπουν οι προσκλήσεις.

Αν και διαθέτει τεράστια οθόνη 5,7 ιντσών, εντούτοις το μέγεθος της συσκευής είναι περιορισμένο αφού τα περιθώρια γύρω από αυτή κρατούνται σε χαμηλά επίπεδα. Επιπλέον, με αναλογία διαστάσεων 18:9 κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε smartphone, το G6 κάνει πιο εύχρηστη τη λήψη φωτογραφιών για Instagram, με την οθόνη να χωρίζεται στα δύο και τον χρήστη να μπορεί να βλέπει παράλληλα το αντικείμενο λήψης αλλά και το τελικό αποτέλεσμα. Σε ότι αφορά την κάμερα, όπως και ο προκάτοχός του έτσι και το G6 διαθέτει διπλό σύστημα φακών στο πίσω μέρος το οποίο είναι σε θέση για ευρυγώνιες λήψεις, οι οποίες αυτή τη φορά μπορούν να καταγράψουν ότι ακριβώς βλέπουμε και μεις με τα ίδια μας τα μάτια.

Διάβασε επίσης: Huawei P10 και P10 Plus με ανανεωμένη εμφάνιση και διπλό σύστημα φακών Leica.

Στο εσωτερικό υπάρχει ο Snapdragon 821 της Qualcomm με 4GB μνήμη και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου ενώ για πρώτη φορά, μοντέλο της σειράς είναι αδιάβροχο υποστηρίζοντας το πρότυπο IP68. Τέλος η μπαταρία υπόσχεται άνετη αυτονομία μίας ημέρας. Τo LG G6 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τον επόμενο μήνα.

Δες όλες τις τελευταίες παρουσιάσεις και ειδήσεις από την Mobile World Congress 2017.