Δύο χρόνια μετά την παρουσίαση του πρώτου της smartwatch που στηρίζεται στην πλατφόρμα του Android Wear, η Huawei παρουσιάζει το διάδοχό του στη MWC, το Huawei Watch 2.

Η νέα έκδοση στηρίζεται στην πλατφόρμα του Android Wear 2.0 ενώ έχει μικρότερες διαστάσεις από το προηγούμενο μοντέλο. Η οθόνη του έχει διάμετρο 1,2 ιντσών και στηρίζεται στην τεχνολογία AMOLED. Διαθέτει ακόμα δύο κορώνες, 4GB αποθηκευτικού χώρου ενώ υποστηρίζει όλα τα δημοφιλή ασύρματα πρότυπα όπως NFC, GPS, Wi-Fi αλλά και την τοποθέτηση nano-sim που δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης σε 4G δίκτυα αλλά και τη δυνατότητα ανεξάρτητης χρήσης χωρίς να εξαρτάται από ένα smartphone.

Διάβασε επίσης: Huawei P10 και P10 Plus με ανανεωμένη εμφάνιση και διπλό σύστημα φακών Leica.

Σύμφωνα με τη Huawei, ότον το GPS και ο αισθητήρας καρδιακών παλμών δουλεύουν μαζί, η αυτονομία του Watch 2 φτάνει τις 7 ώρες ενώ ξεπερνά τη μία ημέρα με κανονική χρήση. Με όμορφη εμφάνιση, το Watch 2 κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις, με την πρώτη την πιο απλή να κοστίζει €329 και την “κλασσική” έκδοση στα €399. Ενδιάμεσα θα υπάρχει και η 4G έκδοση με κόστος €379. Σύμφωνα με τη Huawei και σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, το Watch 2 θα κυκλοφορήσει και στη χώρα μας μέχρι το καλοκαίρι, σε άγνωστη για την ώρα τιμή.

Δες όλες τις τελευταίες παρουσιάσεις και ειδήσεις από την Mobile World Congress 2017.