Πριν δύο χρόνια η Oral B που ειδικεύεται στην οδοντική υγεία, είχε παρουσιάσει μια πρωτότυπη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα που μέσω Bluetooth, ενημέρωνε τον κάτοχο της μέσω του smartphone του, για την ποιότητα του βουρτσίσματος του.

Δύο χρόνια μετά, η Oral-B επανέρχεται στη φετινή MWC με τη νέα γενιά της έξυπνης οδοντόβουρτσας της με την ονομασία Genius. Σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, η Oral-B Genius ενσωματώνει μια νέα τεχνολογία που με τη χρήση ειδικών αισθητήρων αλλά και την κάμερα του smartphone σας, εντοπίζει τα σημεία των δοντιών που έχετε βουρτσίσει και σας ενημερώνει γι’ αυτά που θέλουν περισσότερο προσοχή.

P1060480

Όπως αναφέρει η Oral-B, έως και το 80% των ατόμων που βουρτσίζουν τα δόντια τους δεν ξοδεύουν τον απαιτούμενο χρόνο που χρειάζεται (κάτω από 1 λεπτό), ενώ όσοι χρησιμοποιούν την Genius, ξοδεύουν τουλάχιστον 2.30 λεπτά. Επιπλέον ένας από τους αισθητήρες που ενσωματώνει η οδοντόβουρτσα, ενημερώνει τον κάτοχο της πότε ασκείται μεγάλη πίεση στα δόντια του, και αυτόματα μειώνει το χρόνο περιστροφής της κεφαλής για την αποφυγή τραυματισμών.

Η Oral-B Genius θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Ιούνιο με τιμή που πιθανόν θα κυμανθεί λίγο κάτω από τα €250.