Το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς Tab 3 που παρουσίασε η Lenovo στην MWC 2016, είναι το Lenovo Tab 3 10 Business. Όπως είναι εμφανές από την ονομασία του, πρόκειται για ένα tablet με οθόνη 10 ιντσών, που προορίζεται για χρήση σε επιχειρησιακά περιβάλλοντα.

Για την ακρίβεια, διαθέτει υποστήριξη για το Android for Work, το οποίο ξεχωρίζει τα προσωπικά αρχεία του χρήστη από τα αρχεία της δουλειάς του. Επιπλέον, καθώς προορίζεται για επαγγελματίες, θα κυκλοφορήσει σε μαύρο χρώμα με ασημί λεπτομέρειες, ώστε να διαθέτει σοβαρή εμφάνιση.

P1060295

Η Lenovo έχει φροντίσει να είναι ανθεκτικό το Tab 3 10 Business, καθώς η οθόνη του καλύπτεται από γυαλί Gorilla Glass 3 για προστασία από γρατζουνιές, ενώ παράλληλα διαθέτει και πιστοποίηση IP52, καθώς είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη.

Επιπλέον, διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1,3 GHz, διπλά ηχεία με τεχνολογία Dolby Atmos για ευχάριστη εμπειρία ήχου, βασική κάμερα 8 MP και εμπρόσθια κάμερα 5 MP. Σύμφωνα με τη Lenovo, η μπαταρία του Tab 3 10 Business προσφέρει αυτονομία 12 ωρών.

P1060298

Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Ιούνιο σε 3 διαφορετικές εκδόσεις. Η έκδοση WiFi-only θα κοστίζει $199, η έκδοση LTE με 2 GB μνήμης RAM θα κοστίζει $249 και η έκδοση LTE με 3 GB μνήμης RAM θα κοστίζει $299.