Το Motorola One Action αποτελεί το νέο μέλος της μεσαίας κατηγορίας smartphone της Motorola, διαθέτοντας ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και μια πιο ενδιαφέρουσα τιμή.

Με οθόνη 6,3 ιντσών η οποία διακρίνεται για τα ελάχιστα περιθώρια, το One Action αμέσως τραβάει τα βλέμματα, ενώ η εμπρόσθια κάμερα των 12MP βρίσκεται στο άνω αριστερό μέρος της μέσω μιας μικρής οπής.

Εντύπωση προκαλεί ότι η Motorola και πάλι επιλέγει την αναλογία διαστάσεων 21:9 για μια πιο κινηματογραφική εμπειρία κατά την αναπαραγωγή μιας ταινίας, ενώ παράλληλα το κράτημα της συσκευής είναι πολύ εύκολο. Στο πίσω μέρος βρίσκεται και το σύστημα φακών που αποτελείται από τρεις κάμερες σε κάθετη θέση. Μία από αυτές διαθέτει μάλιστα μια ξεχωριστή δυνατότητα την οποία δεν συναντάμε σε άλλο κινητό.

Διάβασε επίσης: Η τηλεόραση της OnePlus θα γίνει πραγματικότητα αυτό το φθινόπωρο.

Έτσι ο χρήστης μπορεί να καταγράφει βίντεο σε 4K ανάλυση με ευρυγώνια λήψη 117 μοιρών, κρατώντας το κινητό σε κάθετη θέση χωρίς να επηρεάζεται καθόλου η εγγραφή. Στο εσωτερικό του, το One Action κρύβει επεξεργαστή Samsung με 4GB μνήμη και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3500 mAh. Τέλος ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πίσω μέρος και πολλοί μπορεί να μη τον εντοπίσουν αφού η Motorola έχει αριστοτεχνικά ενσωματώσει πάνω του το δικό της λογότυπο.

Το Motorola One Action αναμένεται και στην Ελλάδα μέσα στον Σεπτέμβριο με τιμή €269.