Το Moto Z3 Play είναι το νέο smartphone της Motorola η οποία ανήκει στη Lenovo τα τελευταία χρόνια. Ως μέρος της οικογένειας Moto Z, το νέο μοντέλο υποστηρίζει τα Moto Mods, αφού διαθέτει αρθρωτό σχεδιασμό, και είναι συμβατό με όλα τα παλαιότερα αντίστοιχα αξεσουάρ που έχει κυκλοφορήσει η Motorola

Με αλουμινένιο πλαίσιο και παρουσία ανθεκτικού γυαλιού όχι μόνο στο μπροστινό αλλά και στο πίσω μέρος, το Moto Z3 Play είναι πολύ όμορφη συσκευή με οθόνη 6 ιντσών, τεχνολογίας Super AMOLED και με ανάλυση Full HD+.

Διάβασε επίσης: Έχεις iPhone ή iPad; Δες εδώ τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 12

Η παρουσία Snapdragon 636 στο εσωτερικό αποτελεί μια από τις καλύτερες προτάσεις στο χώρο αποτελώντας εγγύηση για πολύ καλές επιδόσεις με βάση τον οκταπύρηνο επεξεργαστή και τα 4GB μνήμη. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 32GB αλλά θα κυκλοφορήσει και μια δεύτερη έκδοση στα 64GB για όσους θέλουν περισσότερο χώρο.

Στο πίσω μέρος υπάρχει διπλή κάμερα με αισθητήρες 12 και 5MP με διάφραγμα f/1.7 για καλές λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το κόστος της συσκευής θα κυμαίνεται περίπου στα $500 ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.