Η Monster επιβεβαίωση για άλλη μια φορά την καλή της φήμη στην IFA και παρουσίασε στο Βερολίνο τα over-the-ear ακουστικά DNA Pro. Το μοντέλο αποκλείει παθητικά τους θορύβους του περιβάλλοντος και θέτει νέα πρότυπα όσον αφορά το ντιζάιν και την εμπειρία ήχου.

Το Monster DNA Pro είναι η νέα ναυαρχίδα της σειράς DNA και, χάρη στις τεχνολογίες βελτιστοποίησης του ήχου ακουστικών της Pure Monster Sound, προσφέρει άψογο ηχητικό αποτέλεσμα. Το Monster MusicShare επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση έως και πέντε ακουστικών μέσω της πρόσθετης διπλής θύρας για να μπορεί ολόκληρη η παρέα να απολαμβάνει τη μουσική.

Εμφανισιακά τα ακουστικά ξεχωρίζουν κυρίως για τις τριγωνικές κάψες, οι οποίες είναι ακόμη πιο τονισμένες σε αυτό το over-the-ear μοντέλο σε σύγκριση με τα κοινά on-ear μοντέλα της οικογένειας DNA. Η μονωτική επένδυση προσφέρει μουσική απόλαυση χωρίς παρεμβολές και παραμορφώσεις. Κατά τη διάρκεια κλήσεων το βελτιωμένο ενσύρματο τηλεχειριστήριο με μικρόφωνο ControlTalk εξασφαλίζει την καθαρότητα της μετάδοσης.

Το Monster DNA Pro αναμένεται να διατεθεί στην αγορά σε δύο χρωματικές παραλλαγές -White Tuxedo και Matte Black – και θα πωλείται στην ενδεικτική τιμή των 230.