Η RAM παίζει τεράστιο ρόλο σε ένα σύγχρονο smartphone, και η Samsung ξεχωρίζει στην κατασκευή των αντίστοιχων λύσεων, παρουσιάζοντας τη νέα μνήμη Mobile DRAM 12GB LPDDR4X.

Με το νέο module μνήμης, η νοτιοκορεατική εταιρεία για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί, αφού η νέα mobile dram είναι η πρώτη 4Χ στη βιομηχανία με μέγεθος 12-gigabyte (GB), χαμηλής ισχύος, με διπλή ταχύτητα δεδομένων (LPDDR4X)- βελτιστοποιημένη για smartphones με πολλαπλές κάμερες, 2X μέγεθος οθόνες, 5G αλλά και λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Με πάχος μόλις 1.1 χιλιοστά, οι κατασκευαστές που θα αποφασίσουν να ενσωματώσουν την πρόταση της Samsung θα μπορούν να δημιουργήσουν κομψά smartphones χωρίς μεγάλο πάχος.

«Με την έναρξη μαζικής παραγωγής της νέας LPDDR4X, η Samsung ολοκληρώνει μια πλήρη σειρά προϊόντων προηγμένης μνήμης που θα ενισχύσουν την νέα εποχή των smartphones, που περιλαμβάνει λύσεις αποθήκευσης από 12GB mobile DRAM μέχρι 512GB eUFS 3»

«Επιπλέον, με την LPDDR4X, ενδυναμώνουμε τη θέση μας ως κατασκευαστής premium mobile μνήμης με στόχο την αποτελεσματική εξυπηρέτηση της ραγδαίας αυξανόμενης ζήτησης των κατασκευαστών smartphone διεθνώς».

δήλωσε ο Sewon Chun, Executive Vice President of Memory Marketing της Samsung Electronics.