Η Misfit ειδικεύεται στην κατασκευή υβριδικών έξυπνων ρολογιών που συνδυάζουν τις δυνατότητες που φέρουν τα wristbands σε ότι αφορά τη μέτρηση των επιδόσεων κατά την άσκηση, έχοντας όμως την ίδια ώρα την εμφάνιση ενός παραδοσιακού ρολογιού. Το Misfit Command, το τελευταίο ρολόι της εταιρείας είναι ένα ακόμα τέτοιο μοντέλο που συνδυάζει κλασσική εμφάνιση με λειτουργίες που συναντάμε και σε έξυπνα ρολόγια όπως ειδοποιήσεις που προέρχονται από smartphone, αλλά και ενημερώσεις όπως πόσα βήματα έχει κάνει ο κάτοχός του κατά τη διάρκεια της ημέρες, πόση απόσταση διένυσε και πόσες θερμίδες έκαψε.

Με το “έξυπνο κουμπί”, ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει απλές λειτουργίες για το smartphone του όπως έλεγχος του Music player, λήψη selfie κ.α. Η μπαταρία του Misfit Command είναι από τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει αφού φτάνει τον ένα χρόνο αυτονομία, κάτι που δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε smartwatch.

Με κάσα διαμέτρου 44 χιλιοστών και κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι, το Misfit Command θα κυκλοφορήσει σε αρκετά χρώματα και με μια σειρά από διαφορετικά λουράκια. Η τιμή του έχει οριστεί στα 100 ευρώ.