Όπως κάθε μήνα, έτσι και το Σεπτέμβριο η Microsoft προσφέρει εντελώς δωρεάν για κατέβασμα 4 παιχνίδια για τους κατόχους Xbox 360 και Xbox One, φτάνει αυτοί να είναι συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live Gold.

Αρχικά οι κάτοχοι του Xbox One, θα μπορέσουν να κατεβάσουν μέσα στο μήνα αρχικά το παιχνίδι ρόλων Earthlock: Festival of Magic ενώ αργότερα θα ακολουθήσει το Assassin’s Creed Chronicles: China. Δύο από τα πιο γνωστά παιχνίδια της κονσόλας τους θα μπορέσουν να κατεβάσουν δωρεάν το Σεπτέμβριο και όσοι διαθέτουν Xbox 360 με Xbox Live Gold και συγκεκριμένα το παιχνίδι Forza Horizon αλλά και το Mirror’s Edge της Electronic Arts. Το Forza Horizon θα είναι διαθέσιμο τις πρώτες 15 ημέρες του Σεπτεμβρίου ενώ το Mirror’s Edge, τις δύο τελευταίες εβδομάδες του μήνα.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι τα δύο παιχνίδια του Xbox 360 μπορούν να αναπαραχθούν κανονικά και στο Xbox One μέσω της υποστήριξης που παρέχει η Microsoft για πολλά παιχνίδια της παλιάς κονσόλας και για όλα όσα ανήκουν στο πρόγραμμα Games With Gold.