Αν και ο Μάιος έχει σχεδόν τελειώσει, οι μεγάλες ζέστες (ευτυχώς) δεν έχουν ξεκινήσει. Ακόμη τα κλιματιστικά παραμένουν στο off και αυτό είναι καλό! Γιατί; Μα… γιατί σου δίνουν τον χρόνο να κανονίσεις την ετήσια συντήρηση αλλά και απολύμανσή τους από τη MediaMarkt!

Οι περισσότεροι από εμάς δεν κάνουμε συντήρηση κάθε χρόνο, παρότι όλοι ξέρουμε πως πρέπει. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι δεν κάνουμε ούτε καν τα βασικά. Ποια είναι τα βασικά; Ένα καλό ξεσκόνισμα του κλιματιστικού αλλά και πλύσιμο των φίλτρων. Αλήθεια, πότε καθάρισες το κλιματιστικό σου τελευταία φορά; Αν η απάντηση σε… τρομάζει, απλά σκέψου το ότι, κατά πάσα πιθανότητα, το κλιματιστικό έχεις να το ανάψεις από πέρυσι το καλοκαίρι. Σκέψου πόση σκόνη έχει μαζέψει, τόσο στο πάνω μέρος του όσο και στο εσωτερικό του. Και τώρα σκέψου πως, όταν το ανοίξεις, το κλιματιστικό σου θα μετατραπεί σε συσκευή διασποράς σκόνης – αλλά και μικροοργανισμών.

Μη φοβάσαι όμως! Η MediaMarkt δημιούργησε ειδική υπηρεσία συντήρησης και απολύμανσης κλιματιστικού ειδικά για εσένα, για να ξενοιάσεις και να απολαύσεις τη δροσιά του! Κλείσε ραντεβού με επίσκεψη σε οποιοδήποτε κατάστημα MediaMarkt και θα έρθουν στο σπίτι σου πιστοποιημένοι ψυκτικοί, που θα αναλάβουν όλη τη διαδικασία. Θα μετακινήσουν τα έπιπλα, αν χρειάζεται, θα καθαρίσουν σε βάθος την εσωτερική μονάδα, με το ειδικό κάλυμμα αποστράγγισης, για να μη πέσει ούτε σταγόνα στο πάτωμα, ενώ θα απολυμάνουν τον μηχανισμό με ειδικά απολυμαντικά φάρμακα (με πιστοποίηση ΕΟΦ). Για να είσαι ακόμη πιο σίγουρος, θα αλλάξουν και τα φίλτρα ενεργού άνθρακα. Και, βέβαια, θα πάνε και στην εξωτερική μονάδα για να την καθαρίσουν σε βάθος, έτσι ώστε η απόδοση του κλιματιστικού σου να είναι άριστη!

Δες το βίντεο για να καταλάβεις!

Τώρα που προλαβαίνεις, προτού αρχίσουν οι μεγάλες ζέστες, φρόντισε ώστε το κλιματιστικό σου να είναι πανέτοιμο για το καλοκαίρι. Στη MediaMarkt θα βρεις την καλύτερη υπηρεσία καθαρισμού – αλλά και πολλές άλλες υπηρεσίες για κάθε σου ανάγκη!