Τα νέα Galaxy S9 και Galaxy S9+ είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά, αποτελώντας ίσως τα καλύτερα android smartphones αυτή τη στιγμή.  Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που διαθέτουν, είναι αυτό του AR Emoji. Και επειδή η Samsung το είχε υποσχεθεί, πλέον ο Μίκυ και η Μίνι στο Samsung Galaxy S9 είναι γεγονός.

Διάβασε επίσης: Παρουσίαση της Apple αφιερωμένη στον τομέα της εκπαίδευσης

Τα AR Emoji δίνουν τη δυνατότητα για εύκολη δημιουργία ενός τρισδιάστατου μοντέλου με διαφορετικές μορφές, το οποίο αντιδρά σε ότι λέμε και στις εκφράσεις, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να δημιουργήσει τα δικά του κινούμενα emoji, προκειμένου να τα διαμοιράσει σε online συζητήσεις και στα social media. Όπως είχε υποσχεθεί η Samsung κατά την παρουσίαση των συσκευών, από την πρώτη μέρα διάθεσης του Galaxy S9, είναι διαθέσιμοι δύο από τους δημοφιλέστερους χαρακτήρες της Disney στη λειτουργία των AR Emoji, αυτός του Μίκυ αλλά και της Μίνι.

Η δημιουργία των animated emoji γίνεται με τον τύπο αρχείου AGIF για εύκολο διαμοιρασμό, ενώ για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει ο χρήστης τους δύο χαρακτήρες της Disney, θα πρέπει να τους “κατεβάσει” από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Samsung.