Πιο κοντά θέλει να φέρει το smartphone με τον υπολογιστή σας η Microsoft, και γι’αυτό ετοιμάζεται να παρουσιάζει μια σημαντική εφαρμογή για τα Windows 10 με την ονομασία Your Phone.

Η εφαρμογή η οποία θα διατεθεί σύντομα σε όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα δοκιμών Windows Insider, υποστηρίζει σύνδεση με android smartphone ή iPhone, επιτρέποντας στον χρήστη να βλέπει την οθόνη του κινητού του μέσα από την εφαρμογή και στον υπολογιστή του φτάνει αυτός να τρέχει Windows 10.

Διάβασε επίσης: Έχεις account στο Twitter; Καλό θα ήταν να αλλάξεις τον κωδικό σου

Έτσι χωρίς να χρειάζεται να κοιτάει το κινητό του, ο χρήστης μπορεί να βλέπει τις τελευταίες ειδοποιήσεις που έχει λάβει, να τρέξει εφαρμογές από το κινητό του αλλά και να περάσει φωτογραφίες που έχει κάνει λήψει από το smartphone στο PC του απλά με ένα drag n drop.

Αρχικά δε θα υποστηρίζονται τηλεφωνικές κλήσεις κάτι που θα έδινε τη δυνατότητα στον χρήστη να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις μέσα από τον υπολογιστή του. Η πρόσβαση στην εφαρμογή θα γίνει εφικτή το προσεχές Φθινόπωρο όταν και θα κυκλοφορήσει η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση των Windows 10 η οποία για την ώρα έχει την κωδική ονομασία Redstone 5.