Το NES Classic Mini δεν είναι τελικά η μοναδική κονσόλα που θα αναβιώσει η Nintendo, αφού οι πληροφορίες φέρουν την Ιαπωνική εταιρεία να ετοιμάζει μία ακόμη έκπληξη για τη φετινή γιορταστική περίοδο, την κυκλοφορία της mini εκδοχής του Super NES ή αλλιώς SNES Mini.

Αν και δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση, εντούτοις η αξιόπιστη ιστοσελίδα Eurogamer μπόρεσε να επιβεβαιώσει την πληροφορία μιλώντας με στελέχη της εταιρείας, χωρίς για την ώρα να υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία. Η εξέλιξη αυτή θεωρείται αναμενόμενη μετά από την τεράστια επιτυχία του NES Mini που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο, με 30 προεγκατεστημένα παιχνίδια. Σε μια «περίεργη» απόφαση, και χωρίς να έχουν λυθεί απόλυτα τα προβλήματα διαθεσιμότητας σε ολόκληρο τον κόσμο, η Nintendo ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες τον τερματισμό παραγωγής της κονσόλας.

Πάντως στο SNES Mini αναμένεται να είναι μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση εξαιτίας πρωτίστως των παιχνιδιών που είχαν κυκλοφορήσει από το 1991 στην κονσόλα αυτή, όπως το Donkey Kong, NBA Jam, Super Mario World, The Legend of Zelda: A link to the past, και πολλά πολλά άλλα. Η ανακοίνωση της νέας κονσόλας της Nintendo μπορεί να γίνει σε λίγες εβδομάδες, στα πλαίσια της E3, της μεγαλύτερης έκθεσης βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο.